Container magazin, Federatia Romana de Tenis

Federatia Romana de Tenis - Magazin

Magazinul de articole sportive amplasat la baza sportiva din Complexul Lia Manoliu, este o alta lucrare de referinta ce a urmat un alt proiect foarte important din vecinatate – CASELE DE BILETE SI CHIOSCURILE ARENEI NATIONALE DE FOTBAL – din acelasi complex.

Fiind o societate tanara, bazata pe experienta de peste 30 de ani a firmei mama italiene, Euro Modul a stat mereu aproape de sport si de activitatile sau actiunile cu caracter sportiv, fiind de fiecare data un partener fidabil in toate aceste colaborari:

– Federatia Romana De Fotbal – se bucura de casele de bilete si chioscurile/magazinele aflate in interiorul Complexului Sportiv Lia Manoliu.

– Federatia Romana de Tenis – are in cele din urma un spatiu de expunere si vanzare elegant si atractiv pentru viitorii campioni ai Romaniei.

– FOTE – Federatia Olimpica a Tineretului European – prin Regia Padurilor Brasov s-a bucurat de sprijinul acordat de Euro Modul in organizarea cabinei modulare a arbitrilor de pe partia de ski.

– I’Velo – 9 containere monobloc personalizate, proiectate si accesorizate impreuna cu designerul beneficiarului, 9 containere de tip LC40, fiecare cu dimensiunile externe de 4,13*2,43*2,47h.  Acestea sunt folosite ca si case de bilete in activitatea de inchiriere biciclete in 6 centre importante din Romania.

Revenind la containerul magazin din cadrul FRT, acesta a fost creat din 2 containere modulare izolate de tip Serie 200, unite si personalizate. Fiecare container are dimensiunile exterioare de 9.00*2.44*2.74h iar intreaga constructie a fost compartimentata astfel incat spatiul intern tehnic si cel de depozitare sa se imbine perfect cu nevoia clientului.