Container modular SERIE 200

Cabina acces

Structuri modulare simple sau îmbinate şi care se pot suprapune până la un număr de 3 etaje, containerele din seria 200 se disting prin soliditate şi versatilitate.

Modulele îmbinate şi/sau cu mai multe etaje permit crearea unor localuri mari ideale pentru birouri, dormitoare, vestiare sau cantine pe marile şantiere sau pentru industrie.

Structura robusta permite amplasarea chiar şi pe munte iar posibilele amenajări sunt nelimitate.

Containerele modulare destinate constructiilor pe un singur nivel, de obicei sunt furnizate montate ( in picioare) şi sunt prevăzute cu instalaţiile şi accesoriile solicitate,  clientul va trebui doar să predispună  baza de sprijin pe o suprafaţă nivelată şi să realizeze racordurile pentru instalaţiile predispuse ale monoblocului la reţeaua existentă; construcţiile alcătuite din aceste containere îmbinate şi/sau suprapuse, necesită un serviciu de îmbinare/montaj ce va fi realizat de către operatorii specializaţi ai firmei Euro Modul srl.
Containerele sunt prevăzute cu cârlige pe partea superioară pentru agăţare.
Containerele modulare din Seria 200 pot fi furnizate şi demontate cu instrucţiunile pentru montaj atasate actelor ce insotesc produsul/produsele.

Detalii tehnice

Detalii tehnice

galerie foto

galerie foto

lucrari

Lucrari